Laden Evenementen

Onze open dag

24 May van 13:00 17:00

DCMR Milieudienst Rijnmond

Parallelweg 1
Schiedam, 3112 NA Nederland

Meld je aan voor onze open dag!

Op vrijdag 24 mei is het zover, de open dag van De Betere Wereldbaan! Wij als de 5 omgevingsdiensten van Zuid-Holland vertellen je graag meer over het mooie en belangrijke werk wat we doen. Ook denken we graag met je mee wat jij hierin voor ons kan betekenen.

Wat kun je van deze middag verwachten?
Op onze open dag laten we jou zien en ervaren wat het werk van een omgevingsdienst inhoudt. Dat betekent dat er presentaties zijn over wat een omgevingsdienst is en doet. Ook kun je in gesprek met collega’s vanuit verschillende werkvelden. We laten je de meldkamer zien waar onze klachten binnenkomen en van waaruit alle calamiteiten in de regio in de gaten worden gehouden. In onze ‘VR experience room’ waan je jezelf al een echte toezichthouder! Weten we jou te enthousiasmeren voor ons werk? Ga dan in gesprek met ons HR-adviseurs over onze actuele vacatures.

Voor wie is de open dag interessant?
Iedereen die meer wil horen en leren over het werken in de leefomgeving is van harte welkom. Ook als je geen (opleidings)achtergrond binnen ons werkveld hebt, zien we je graag. We leiden regelmatig zelf mensen op. Daarnaast hebben we ook veel mensen nodig in ondersteunende functies zoals financiƫn, personeelszaken en communicatie. Ook in die functies draag je bij aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving in Zuid-Holland.

Praktische informatie

Het is een vrije inloop. De open dag vindt plaats op het kantoor van de DCMR Milieudienst Rijnmond. In de directe omgeving is beperkte parkeergelegenheid. Het kantoor ligt direct naast station Schiedam. We raden dan ook aan met de trein te komen. Dat is ook gelijk de duurzame keuze!

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden. We kijken ernaar uit om je op onze open dag welkom te heten!

Aanmeldformulier open dag

Wat is je naam?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Bekijk ook

Onze open dag

  • 24 May 13:00 – 17:00
  • Parallelweg 1, Schiedam